Τελετή Αλλαγής Ηγεσίας – 25/06/15

Με μεγάλη λαμπρότητα και σε μια κατάμεστη Αθηναϊκή Λέσχη, έλαβε χώρα στις 25 Ιουνίου η πανηγυρική τελετή αλλαγής ηγεσίας του Ροταριανού Ομίλου Αθήνα-Φιλοθέη.

Μεταξύ του Διοικητή Γρηγόρη Γρηγορόπουλου και του εψηφισμένου Διοικητή Απόστολου Μαμάτα παρευρέθηκε και πλήθος π.Διοικητών, β.Διοικητών καθώς και πολλοί αξιωματούχοι της Περιφέρειας 2470 του ΔΡ.

Επίσημος προσκεκλημένος και κεντρικός ομιλητής της βραδιάς ήταν ο Πρόεδρος της Coca Cola Κεντρικής και Νότιας Ευρώπης κ. Νίκος Κουμέτης ο οποίος με το δικό του, μοναδικό τρόπο, μοιράστηκε με τους εκλεκτούς παρευρισκόμενους, το όραμα του για μια Ελλάδα όπως την ονειρεύεται – ένας επιτυχημένος επαγγελματίας – πολίτης του κόσμου.

Ο απερχόμενος Πρόεδρος Μάνος Μπελιώτης ευχαρίστησε τα μέλη του ΔΣ για την αμέριστη βοήθεια που του παρείχαν κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του ως Προέδρου τη χρονιά 2014-2015.

Ο νέος Πρόεδρος Κίμων Φραγκιάδης, αφού ανάγνωσε τους χαιρετισμούς και τις ευχές των αξιωματούχων που δεν κατάφεραν να παραστούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, παρουσίασε το νεοεκλεγέν ΔΣ, ανέπτυξε τις θέσεις του για την πορεία εξέλιξης και αναβάθμισης του ομίλου και παρουσίασε αναλυτικά τους φετινούς ομιλητές και τις ενέργειες που θα αναληφθούν για την προώθηση των ιδεωδών του Ρόταρυ, στα πλαίσια των Λεωφόρων Δράσεως του ΔΡ.

Στη συνέχεια, ο Διοικητής Γ.Γρηγορόπουλος, o εψηφισμένος Διοικητής Α.Μαμάτας αλλά και αρκετοί άλλοι αξιωματούχοι, απεύθυναν χαιρετισμούς και ευχές, εκφράζοντας παράλληλα την υποστηρικτική τους διάθεση στο νέο ξεκίνημα και τη νέα ροταριανή σεζόν του Ομίλου.

Είναι πανθομολογούμενο ότι η βράδια αυτή άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σε όλα τα επίπεδα.

 

alagi1 alagi2 alagi3 alagi4 alagi5 alagi6 alagi7 alagi8 alagi9