Εκδήλωση στην Αθηναϊκή Λέσχη την 16.12.2015 με ομιλητή τον κ.Χρήστο Σταικούρα

Εκδήλωση στην Αθηναϊκή Λέσχη την 16.12.2015 με ομιλητή τον κ.Χρήστο Σταικούρα

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα αλλά και σε εξαιρετικά φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελευταία για το έτος 2015 πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Αθήνα Φιλοθέη, στην Αθηναϊκή Λέσχη, στις 16.12.2015.

Στην πανηγυρική συνεστίαση επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο πρώην υπουργός αναπληρωτής Οικονομικών και Βουλευτής Φθιώτιδος κ. Χρήστος Σταικούρας, ο οποίος ανέλυσε με εμβρίθεια και επιστημονική αρτιότητα τις εξελίξεις γύρω από την τρέχουσα οικονομική συγκυρία.

Στην εκδήλωση παρευρέθη πλήθος ροταριανών και φίλοι του Ομίλου Αθήνα-Φιλοθέη μεταξύ των οποίων και ο καταξιωμένος σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής με την σύζυγο του Ελένη.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων και η π.Διοικητής της 2470 Περιφέρειας κα.Μάρη Δεληβοριά, ο β.Διοικητής Κώστας Ζαχαρακόπουλος και ο Πρόεδρος του Ρ.Ο. Αμαρουσίου Θανάσης Φρούσσος με τη σύζυγο του Μαριάννα.
Ο πρόεδρος του Ομίλου Κίμωνας Φραγκιάδης, αφού παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στον π.Υπουργό και τον ευχαρίστησε για τη μεστή του ομιλία, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους, για τις πολυεπίπεδες δράσεις που έχει αναλάβει ο όμιλος τους τελευταίους μήνες και αναφέρθηκε στους στόχους του νέου έτος με γνώμονα την αλληλεγγύη των μελών του στη δοκιμαζόμενη από την κρίση ελληνική κοινωνία.

STAIKOURAS-2

STAIKOURAS-3