Κοπή πίτας 2016 Ρ.Ο. Αθήνα-Φιλοθέη, Καφέ Ριζάρη

Κοπή πίτας 2016 Ρ.Ο. Αθήνα-Φιλοθέη, Καφέ Ριζάρη

Στο όμορφο χώρο του Καφέ Ριζάρη της ομώνυμης οδού, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Ιανουαρίου το μεσημέρι η ετήσια τελετή της κοπής της πίτας των μελών του Ρ.Ο. Αθήνα-Φιλοθέη.
Πλέον των συγγενών και φίλων των μελών του ομίλου, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ Γρηγόρης Γρηγορόπουλος, η τ.Διοικητής Μαριάννα Καλοειδά, ο β.δ. Κώστας Ζαχαρακόπουλος, η Πρόεδρος του Ρ.Ο. Ψυχικού Όλγα Τριανταφύλλου και ο Πρόεδρος του Ρ.Ο. Κηφισιά-Κεφαλάρι, Άρης Μιχαλάτος.
Ο Πρόεδρος Κίμωνας Φραγκιάδης αφότου ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους υγεία και κάθε προσωπική ευτυχία, ευχαρίστησε όλα τα μέλη για τη συμμετοχή και τη συμπαράσταση τους, και τους υποσχέθηκε ένα ακόμα πιο δραστήριο εξάμηνο γεμάτο έργα και δράσεις.
Στη συνέχεια, ο Διοικητής Γρηγόρης και η τ.Διοικητής Μαριάννα απηύθυναν χαιρετισμούς και ευχές στους παρευρισκόμενους και η τελετή συνέχισε με νικητή του φλουριού τον Αντιπρόεδρο του Ομίλου ροτ. Λεωνίδα Γουσέτη.
Ο Όμιλος Αθήνα-Φιλοθέη αριθμεί πλέον 38 μέλη (3 εκ των οποίων επίτιμα) και μέσω των συνεχών δράσεων του, έχει εξελιχθεί σε ένα δυνατό πόλο έλξης νέων, διακεκριμένων επαγγελματιών. Η ανοδική πορεία και η παραγωγή ροταριανού έργου συνεχίζεται διακαώς ενώ τους προσεχείς μήνες πρόκειται να εντάξει 5 νέους διακεκριμένους επαγγελματίες στους κόλπους του.
Λεζάντες Φωτογραφιών

1. Ο Πρόεδρος Κίμωνας Φραγκιάδης επί το έργω. Δίπλα του διακρίνονται ο διοικητής Γρηγόρης, η τ.Διοικητής Μαριάννα και ο β.Διοικητής Κ.Ζαχαρακόπουλος
2. Η βασιλόπιτα, ειδική παραγγελία για τον Ρ.Ο. Αθήνα-Φιλοθέη
3. Ο Γραμματέας και εψ.Πρόεδρος Χρήστος Φασλής με μέλη του ομίλου
4. Μέλη και φίλοι του Ομίλου σε εορταστικό κλίμα
5. Μέλη και φίλοι του Ομίλου σε εορταστικό κλίμα
6. Ο Διοικητής Γρηγόρης ανάμεσα στον Πρόεδρος Κίμωνα Φραγκιάδη και την Πρόεδρο του Ρ.Ο. Ψυχικού Όλγα Τριανταφύλλου
7. Ο Αντιπρόεδρος Λεωνίδας Γουσέτης και ο π.Πρόεδρος Μάνος Μπελιώτης συνομιλούν με υποψήφια νέα μέλη του Ομίλου

Filothei-pita-1

Filothei-pita-3

Filothei-pita-4

Filothei-pita-5

Filothei-pita-6

Filothei-pita-7