Πολυομιλική συνεστίαση, Saint George Lycabettus

Με μεγάλη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η πολυομιλική συνεστίαση στις 10 Φεβρουαρίου 2016, στο αθηναϊκό ξενοδοχείο Saint George Lycabettus.

Τη συνεστίαση συνδιοργάνωσαν οι όμιλοι Ροταριανός Όμιλος Αθήνα-Βορράς, Ροταριανός Όμιλος Αθήνα-Ζάππειο και ο Ροταριανός Όμιλος Αθήνα-Φιλοθέη.

Επίσημη προσκεκλημένη της βραδιάς ήταν η κα. Φανή Δασκαλοπούλου-Λιβαδά, νομικός, εξειδικευμένη στο διεθνές δίκαιο και πρώην επικεφαλής της Νομικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών.

Η κα Φανή Δασκαλοπούλου-Λιβαδά ανέπτυξε με επιστημονική αρτιότητα το θέμα «Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο: Ιστορία-Πορεία και Σημασία«. Οι ροταριανοί και οι φίλοι του ρόταρυ έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο ζήτημα, κάνοντας πολλές ερωτήσεις προς την ομιλήτρια.

Είναι πανθομολογούμενο ότι αυτή η ροταριανή βραδιά αποτέλεσε έναν εξαιρετικό τρόπο επιμόρφωσης για ένα καυτό και επίκαιρο ζήτημα όπως είναι αυτό της διεθνούς ποινικής δικαιοσύνης, καταδεικνύοντας για μία φορά ακόμη τον πολλαπλά επωφελή ρόλο που διαδραματίζει το Ρόταρυ σήμερα στην κοινωνία μας.

Polyomiliki#2 Polyomiliki#3