Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Συναυλία στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS υπό την αιγίδα της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ

Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Συναυλία στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS υπό την αιγίδα της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ

Με μεγάλη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015, η Χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική Συναυλία «Φωνές Χριστουγέννων», που διοργάνωσε ο Ροταριανός Όμιλος Αθήνα-Φιλοθέη με τη συμμετοχή των Παιδικών Χωριών S.O.S. και την υποστήριξη της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ, στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσό, στην Αθήνα.
Τα επίτιμα μέλη του Ομίλου Φιλοθέης, Σόνια Θεοδωρίδου, και Θεόδωρος Ορφανίδης ταξίδεψαν το εντυπωσιασμένο ακροατήριο με τις μοναδικές Χριστουγεννιάτικες μελωδίες υπό τη συνοδεία των μουσικών της Orchestra Mobile και των Χορωδιών Cantabile και Cantabile Junior του Δήμου Ζωγράφου.
Στη συναυλία παρευρέθη μεγάλο πλήθος κόσμου, το οποίο παρακολούθησε με συγκίνηση, την εξαιρετική από όλες τις απόψεις συναυλία την οποία προλόγισαν ο Πρόεδρος του Ομίλου Φιλοθέης κ. Κίμωνας Φραγκιάδης, ο Γενικός Διευθυντής των Παιδικών Χωριών SOS κ. Γιώργος Πρωτόπαπας και ο Διοικητής της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ κ. Γρηγόρης Γρηγορόπουλος.
Τα καθαρά έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν σε κοινωφελή έργα καθώς και στα παιδικά Χωριά SOS, τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό φορέα στην Ελλάδα.
Είναι πανθομολογούμενο ότι η αυτή η συναυλία ήταν απολύτως επιτυχημένη σε οργανωτικό, επικοινωνιακό αλλά και ουσιαστικό επίπεδο. Διεύρυνε τους ορίζοντες δράσης και κοινωνικής αλληλεγγύης του Ροταριανού Ομίλου Φιλοθέης , συνεισέφερε σε φιλανθρωπικό επίπεδο, και αποτέλεσε το εφαλτήριο επερχόμενες αντίστοιχες δράσεις του ομίλου τα επόμενα χρόνια.
Υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες Manifest Facility Management Services, η Vintage Toy Mania, η Οινοποιία Nopera και η εταιρεία αυτόματων πωλητών MegaVend.

CONCERT-DELTIO-2